PS4 verkopen?

PS4 verkopen & geld ontvangen?

Wij tonen een overzicht van winkels aan wie je je PS4 kunt verkopen. Selecteer hieronder op categorie.

PS4 inkopers

Het kan zijn dat er standaard een ander model dan PS4 aangevinkt wordt bij de aanbieder. Check dit altijd even goed na. Niet voor alle modellen wordt er een prijs aangeboden. Let verder goed op de voorwaarden van de inkopers. Deze verschillend per inkoper.

Over de PS4 en verkopen

Dus je wilt je Playstation 4 verkopen? Je kunt hem op een advertentiesite als Craigslist of eBay zetten, of je kunt hem naar een plaatselijke spellenwinkel brengen en kijken of ze hem van je willen kopen. Of, als je echt avontuurlijk bent, kun je altijd proberen het direct aan een andere speler te verkopen. Welke route je ook besluit te volgen, er zijn een paar dingen die je in gedachten moet houden.

Als hij een beetje versleten is of gerepareerd moet worden, zul je waarschijnlijk een lagere prijs krijgen. Met dit alles, veel succes met het verkopen van je Playstation 4!

Geschiedenis van de PS4

De Playstation 4 is een videospelconsole voor thuisgebruik die in 2013 door Sony werd uitgebracht. De spelcomputer was de opvolger van de Playstation 3, en concurreerde met de Xbox One en Nintendo's Wii U en Switch spelcomputers. De Playstation 4 viel op door zijn focus op spellen, in plaats van andere vormen van media zoals films of tv-programma's. Het was ook de eerste spelcomputer die gamen in 4K resolutie ondersteunde. De console was erg succesvol en verkocht tot 2019 wereldwijd meer dan 100 miljoen exemplaren. De Playstation 4 bracht ook een aantal populaire gamefranchises voort, zoals "Uncharted", "Batman: Arkham", en "Horizon Zero Dawn" In 2020 bracht Sony een herziene versie van de Playstation 4 uit, de Playstation 4 Pro genaamd, die gamen in 4K resolutie en HDR ondersteunt. De Playstation 4 blijft een van de populairste videogame consoles die vandaag op de markt zijn.

Hoe werkt een PS4 verkopen?

Bovenstaand tonen wij een overzicht waar je je PS4 aan kunt verkopen. De inkopers tonen de prijzen die ze bereid zijn om te betalen voor jouw PS4. Vaak hangt dit af van de staat van het apparaat, de huidige waarde van het apparaat en meer. Let er op dat er vaak voorwaarden zijn als je je PS4 verkoopt. Lees deze altijd goed door.

Wil je juist een PS4 kopen? Bekijk dan de refurbished PS4 vergelijker.