iPhone verkopen?

iPhone verkopen & geld ontvangen?

Wij tonen een overzicht van winkels aan wie je je iPhone kunt verkopen. Selecteer hieronder op categorie.

iPhone inkopers

Het kan zijn dat er standaard een ander model dan iPhone aangevinkt wordt bij de aanbieder. Check dit altijd even goed na. Niet voor alle modellen wordt er een prijs aangeboden. Let verder goed op de voorwaarden van de inkopers. Deze verschillend per inkoper.

Oude telefoon of iPhone verkopen

Als je je oude iPhone wilt verkopen, zijn er tal van mogelijkheden om uit te kiezen. Of je nu een winkel zoekt die de hoogste prijs voor je gebruikte toestel biedt, of eentje die snel en gemakkelijk betaalt, er is vast wel een verkoper die aan je wensen voldoet.

Bovenaan de lijst staan elektronica inkopers zoals Rebuu. Deze winkels bieden meestal scherpe prijzen voor gebruikte iPhones.

Bedenk wel dat gerenommeerde verkopers bijna altijd een bewijs van eigendom zullen vragen voor ze akkoord gaan met de aankoop van je toestel. Dit kan inhouden dat je foto's of andere documentatie stuurt waaruit blijkt dat het inderdaad jouw toestel is. Zo wordt de kans op eventueel misbruik (gelukkig) verminderd.

Over de iPhone en geschiedenis

De iPhone is een van de meest revolutionaire en baanbrekende toestellen in de moderne geschiedenis. Met zijn slanke vormgeving, geavanceerde touchscreen interface, en eindeloze mogelijkheden voor aanpassing en apps, heeft de iPhone de manier veranderd waarop we dagelijks met technologie omgaan. Maar waar komt dit verbazingwekkende toestel vandaan? Sommigen geloven dat het idee voor de iPhone voor het eerst ontstond rond 2002, toen ingenieurs van Apple begonnen te experimenteren met tablet-achtige computers en aanraakschermen. Interessant is dat de oprichter van Apple zelf aanvankelijk niet verkocht was aan het idee, omdat hij vreesde dat het moeilijk zou zijn om een echt bruikbaar toestel met aanraakscherm te ontwikkelen. Maar toen de oprichter in 2005 enkele indrukwekkende prototypes met aanraakschermen zag die door andere ingenieurs waren ontwikkeld, besefte hij dat zo'n toestel echt een revolutie teweeg kon brengen in de manier waarop mensen hun telefoons gebruikten.

Na enkele jaren van ontwikkelen en testen bracht Apple in 2007 eindelijk iPhones op de markt. Sindsdien is de iPhone in een verbazingwekkend tempo blijven veranderen en evolueren, met de introductie van nieuwe functies als Siri en FaceID, terwijl ook bestaande functies als TouchID en iOS werden vernieuwd. Of je nu een fervent gebruiker bent of gewoon geïntrigeerd bent door de geschiedenis van dit baanbrekende toestel, het valt niet te ontkennen dat iPhones een blijvende invloed op de wereld hebben gehad. En nu maar hopen dat ze ons leven nog vele jaren zullen blijven veranderen!

Hoe werkt een iPhone verkopen?

Bovenstaand tonen wij een overzicht waar je je iPhone aan kunt verkopen. De inkopers tonen de prijzen die ze bereid zijn om te betalen voor jouw iPhone. Vaak hangt dit af van de staat van het apparaat, de huidige waarde van het apparaat en meer. Let er op dat er vaak voorwaarden zijn als je je iPhone verkoopt. Lees deze altijd goed door.

Wil je juist een iPhone kopen? Bekijk dan de refurbished iPhone vergelijker.