iPad verkopen?

iPad verkopen & geld ontvangen?

Wij tonen een overzicht van winkels aan wie je je iPad kunt verkopen. Selecteer hieronder op categorie.

iPad inkopers

Het kan zijn dat er standaard een ander model dan iPad aangevinkt wordt bij de aanbieder. Check dit altijd even goed na. Niet voor alle modellen wordt er een prijs aangeboden. Let verder goed op de voorwaarden van de inkopers. Deze verschillend per inkoper.

Apple iPad verkooptips

Als je je iPad wilt verkopen, zijn er tal van mogelijkheden om het meeste geld voor je apparaat te krijgen. De eerste plaats waar veel mensen terecht kunnen is op online marktplaatsen als eBay of Marktplaats. Op deze sites kun je snel advertenties plaatsen waarin je je apparaat en de toestand ervan vermeldt, en een prijs bepalen die je hoopt te krijgen. Nadeel is dat je nooit weet met wie je te maken krijgt. Een andere goede optie is een bezoek aan een van de vele goed beoordeelde winkels die gespecialiseerd zijn in het ruilen en verkopen van tech producten. Deze winkels zullen scherpe prijzen voor je iPad kunnen bieden en kunnen vaak kortingen geven als je ook van plan bent een nieuw apparaat bij hen te kopen. Dus of je nu op zoek bent naar een handige online markt of een fysieke winkel, er zijn genoeg mogelijkheden als het tijd is om je iPad te verkopen!

Geschiedenis iPad

De iPad is een apparaat met aanraakscherm dat gemaakt werd door Apple. Het werd oorspronkelijk uitgebracht in 2010 en heeft sindsdien verschillende generaties updates ondergaan. De iPad draait op een ander besturingssysteem dan de iPhone en is ontworpen voor taken die beter geschikt zijn voor een groter scherm, zoals surfen op het web en video's afspelen. De iPad Pro, die in 2015 verscheen, is het grootste en krachtigste model van de iPad. Hij heeft een 12,9 inch scherm en is in staat om professionele software te draaien. In 2018 bracht Apple een nieuwe generatie iPad uit die compatibel is met de Apple Pencil, waardoor de mogelijkheden voor gebruik in creatieve en productiviteitstoepassingen nog groter worden. De iPad blijft een van de populairste tablets op de markt, met miljoenen verkochte exemplaren per jaar.

Hoe werkt een iPad verkopen?

Bovenstaand tonen wij een overzicht waar je je iPad aan kunt verkopen. De inkopers tonen de prijzen die ze bereid zijn om te betalen voor jouw iPad. Vaak hangt dit af van de staat van het apparaat, de huidige waarde van het apparaat en meer. Let er op dat er vaak voorwaarden zijn als je je iPad verkoopt. Lees deze altijd goed door.

Wil je juist een iPad kopen? Bekijk dan de refurbished iPad vergelijker.