PS5 verkopen?

PS5 verkopen & geld ontvangen?

Wij tonen een overzicht van winkels aan wie je je PS5 kunt verkopen. Selecteer hieronder op categorie.

PS5 inkopers

Het kan zijn dat er standaard een ander model dan PS5 aangevinkt wordt bij de aanbieder. Check dit altijd even goed na. Niet voor alle modellen wordt er een prijs aangeboden. Let verder goed op de voorwaarden van de inkopers. Deze verschillend per inkoper.

Over de PS4 en verkopen

Wil je je spelinstallatie upgraden? Zo ja, dan vraag je je misschien af waar je je oude Playstation 5 kunt verkopen om wat extra geld te krijgen. Gelukkig zijn er een aantal winkels en online platforms die het gemakkelijk maken om je spelcomputer snel en gemakkelijk te verkopen.

Een optie is om in de elektronica sectie van je plaatselijke advertenties te kijken, waar je aanbiedingen kunt vinden van mensen uit je omgeving die tweedehands spelcomputers willen kopen. Een andere optie is online te gaan en te kijken op populaire marktplaatsen als Rebuy, die beide een grote voorraad hebben van gamers die op zoek zijn naar goedkope alternatieven voor nieuwe consoles. Welke route je ook kiest, we hopen dat je er een mooi bedrag voor krijgt. Wacht dus niet langer - begin vandaag nog met rondkijken en zie hoeveel je voor je oude spelcomputer kunt krijgen!

Als hij een beetje versleten is of gerepareerd moet worden, zul je waarschijnlijk een lagere prijs krijgen. Met dit alles, veel succes met het verkopen van je Playstation 5!

PS5 geschiedenis

De Playstation 5 is de nieuwste spelcomputer van Sony, en hij heeft sinds zijn verschijning nogal wat stof doen opwaaien. De PS5 is een grote stap vooruit ten opzichte van de PS4, met betere graphics, een snellere processor, en meer opslagruimte. Maar het gaat bij de PS5 niet alleen om de hardware; hij heeft ook een paar geweldige spellen. Het nieuwe Spider-Man spel is adembenemend, en Demon's Souls is een echte terugkeer naar vorm voor de Souls serie. Als je op zoek bent naar een console die alles heeft, dan is de PS5 de console voor jou. En als je een fan bent van de geschiedenis van Playstation, is er geen beter moment om aan boord te springen. De PS5 is de volgende stap in Sony's lange lijn van geweldige consoles, en het is zeker dat het een van de beste tot nu toe wordt.

Hoe werkt een PS5 verkopen?

Bovenstaand tonen wij een overzicht waar je je PS5 aan kunt verkopen. De inkopers tonen de prijzen die ze bereid zijn om te betalen voor jouw PS5. Vaak hangt dit af van de staat van het apparaat, de huidige waarde van het apparaat en meer. Let er op dat er vaak voorwaarden zijn als je je PS5 verkoopt. Lees deze altijd goed door.

Wil je juist een PS5 kopen? Bekijk dan de refurbished PS5 vergelijker.