iPhone 13 verkopen?

iPhone 13 verkopen & geld ontvangen?

Wij tonen een overzicht van winkels aan wie je je iPhone 13 kunt verkopen. Selecteer hieronder op categorie.

iPhone 13 inkopers

Het kan zijn dat er standaard een ander model dan iPhone 13 aangevinkt wordt bij de aanbieder. Check dit altijd even goed na. Niet voor alle modellen wordt er een prijs aangeboden. Let verder goed op de voorwaarden van de inkopers. Deze verschillend per inkoper.

Tips verkopen Apple iPhone 13

Wil je je iPhone 13 verkopen? Dan ben je hier op de juiste plek! We hebben een lijst van winkels die je iPhone 13 graag willen kopen, ongeacht de staat waarin hij verkeert. Of je nu op zoek bent naar een goede prijs of gewoon zo snel mogelijk van je oude telefoon af wilt, wij kunnen je hopelijk helpen de perfecte koper te vinden. Dus waar wacht je nog op? Bekijk onze lijst en begin vandaag nog met verkopen!

Geschiedenis van de iPhone 13

Het is weer die tijd van het jaar! De nieuwe iPhones staan voor de deur, en de geruchten vliegen ons al om de oren over wat Apple voor ons in petto heeft. Sinds de allereerste iPhone in 2007 verscheen, heeft Apple immers hit na hit geproduceerd. In feite kun je gerust zeggen dat de iPhone (en zijn vele concurrenten) de manier waarop we onze telefoons gebruiken volledig veranderd heeft. Wie weet welke vernieuwingen de opvolgers van de iPhone 13 zal brengen? We zijn benieuwd!

Hoe werkt een iPhone 13 verkopen?

Bovenstaand tonen wij een overzicht waar je je iPhone 13 aan kunt verkopen. De inkopers tonen de prijzen die ze bereid zijn om te betalen voor jouw iPhone 13. Vaak hangt dit af van de staat van het apparaat, de huidige waarde van het apparaat en meer. Let er op dat er vaak voorwaarden zijn als je je iPhone 13 verkoopt. Lees deze altijd goed door.

Wil je juist een iPhone 13 kopen? Bekijk dan de refurbished iPhone 13 vergelijker.