Apple TV verkopen?

Apple TV verkopen & geld ontvangen?

Wij tonen een overzicht van winkels aan wie je je Apple TV kunt verkopen. Selecteer hieronder op categorie.

Apple TV inkopers

Het kan zijn dat er standaard een ander model dan Apple TV aangevinkt wordt bij de aanbieder. Check dit altijd even goed na. Niet voor alle modellen wordt er een prijs aangeboden. Let verder goed op de voorwaarden van de inkopers. Deze verschillend per inkoper.

Tips verkopen Apple TV

Wil je je Apple TV verkopen? Er zijn een aantal verschillende opties voor je, afhankelijk van wat je zoekt qua prijs en gemak. We hebben een lijst samengesteld van winkels die gebruikte Apple TV's terugkopen, zodat je de beste optie voor jou kunt vinden. Of je nu op zoek bent naar de hoogste prijs of de meest handige optie, we hebben geprobeerd een zo goed mogelijk overzicht te bieden. Dus neem een kijkje en zie welke winkel het beste bij je past. Veel plezier met verkopen!

Geschiedenis van de Apple TV

Apple TV is een digitale mediaspeler en microconsole die ontwikkeld en verkocht wordt door Apple Inc. Het is een klein netwerktoestel en amusementsapparaat dat digitale gegevens van een aantal bronnen kan ontvangen en naar een geschikte televisie kan streamen. Apple TV is een HDMI-compatibel bronapparaat. Om het te gebruiken om te bekijken moet het via een HDMI kabel verbonden worden met een enhanced-definition of high-definition breedbeeld televisie. Het apparaat heeft ingebouwde Wi-Fi- en Ethernet-aansluitingen voor het streamen van inhoud, zodat je gemakkelijk verbinding kunt maken met het Internet en kunt genieten van je favoriete online inhoud. De allereerste Apple TV verscheen in 2007, en het meest recente model verscheen in 2017. Apple TV heeft in de loop van zijn geschiedenis verschillende belangrijke veranderingen ondergaan, en groeide uit van een eenvoudig "hobby" product tot een volwaardig streaming platform. Tegenwoordig biedt Apple TV toegang tot een breed scala aan streamingdiensten, waaronder traditioneel live en on-demand materiaal van zenders als ABC, NBC en ESPN, maar ook nieuwere streamingdiensten als Netflix, Hulu, Amazon Prime Video, en meer. Met zijn steeds groter wordende aanbod, gebruiksvriendelijke interface en krachtige functies is Apple TV een van de populairste streaming apparaten op de markt van vandaag.

Hoe werkt een Apple TV verkopen?

Bovenstaand tonen wij een overzicht waar je je Apple TV aan kunt verkopen. De inkopers tonen de prijzen die ze bereid zijn om te betalen voor jouw Apple TV. Vaak hangt dit af van de staat van het apparaat, de huidige waarde van het apparaat en meer. Let er op dat er vaak voorwaarden zijn als je je Apple TV verkoopt. Lees deze altijd goed door.