Apple Watch verkopen?

Apple Watch verkopen & geld ontvangen?

Wij tonen een overzicht van winkels aan wie je je Apple Watch kunt verkopen. Selecteer hieronder op categorie.

Apple Watch inkopers

Het kan zijn dat er standaard een ander model dan Apple Watch aangevinkt wordt bij de aanbieder. Check dit altijd even goed na. Niet voor alle modellen wordt er een prijs aangeboden. Let verder goed op de voorwaarden van de inkopers. Deze verschillend per inkoper.

Tips verkopen Apple Watch

Als je je Apple Watch wilt verkopen, ben je bij ons aan het juiste adres. Of je nu van een oud model af wilt dat niet meer goed bij je past, of een nieuwere versie wilt inruilen voor wat extra geld, bij ons ben je aan het juiste adres.

Ons netwerk van winkeliers omvat winkels uit een groot aantal categorieën, waaronder elektronica, mode, en meer. Kies hierboven gewoon de winkel van je voorkeur en begin te bladeren door de beschikbare producten. Zodra je iets vindt dat aan je behoeften en budget voldoet, neem je rechtstreeks contact op met de winkel om een koop te sluiten! Met onze snelle leveringsmogelijkheden en scherpe prijzen voor topmerken, was het nog nooit zo gemakkelijk om je ongewenste technologie in extra geld om te zetten. Dus waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met verkopen!

Geschiedenis van de Apple Watch

De Apple Watch is een lijn van smartwatches ontworpen, ontwikkeld en op de markt gebracht door Apple Inc. Het bevat fitnesstracking en gezondheidsgerichte mogelijkheden met integratie met iOS en andere Apple producten en diensten. Het apparaat werd voor het eerst uitgebracht op 24 april 2015. De Apple Watch werd al snel het best verkochte draagbare apparaat: in december 2017 was het goed voor 54 procent van de smartwatchmarkt. Aanvankelijk was het apparaat slechts in een paar landen verkrijgbaar, vanaf september 2016 was het in 150 landen verkrijgbaar. Begin 2019 had Apple wereldwijd meer dan 100 miljoen Apple Watches verkocht. Het Series 3 model verscheen op 22 september 2017, tegelijk met de iPhone 8 en iPhone X; door productiebeperkingen als gevolg van het OLED scherm dat in de laatste twee toestellen gebruikt werd (en tot 2018 in geen enkel Apple Watch model gebruikt werd), was de voorraad van de Series 3 bij de lancering echter beperkt. Sindsdien is de verkoop jaar op jaar gedaald omdat mensen hun horloge langer vasthouden, wat vooral te danken is aan verbeteringen in de levensduur van de batterij. In september 2018 kondigde Apple tijdens zijn jaarlijkse iPhone evenement een nieuwe generatie van de Watch aan: de Series 4. Dit was een belangrijk herontwerp ten opzichte van eerdere modellen met een slankere behuizing met afgeronde randen en veel grotere beeldschermen die de bezels bijna wegwerken; een nieuwe digitale

Hoe werkt een Apple Watch verkopen?

Bovenstaand tonen wij een overzicht waar je je Apple Watch aan kunt verkopen. De inkopers tonen de prijzen die ze bereid zijn om te betalen voor jouw Apple Watch. Vaak hangt dit af van de staat van het apparaat, de huidige waarde van het apparaat en meer. Let er op dat er vaak voorwaarden zijn als je je Apple Watch verkoopt. Lees deze altijd goed door.

Wil je juist een Apple Watch kopen? Bekijk dan de refurbished Apple Watch vergelijker.