Macbook verkopen?

Macbook verkopen & geld ontvangen?

Wij tonen een overzicht van winkels aan wie je je Macbook kunt verkopen. Selecteer hieronder op categorie.

Macbook inkopers

Het kan zijn dat er standaard een ander model dan Macbook aangevinkt wordt bij de aanbieder. Check dit altijd even goed na. Niet voor alle modellen wordt er een prijs aangeboden. Let verder goed op de voorwaarden van de inkopers. Deze verschillend per inkoper.

Macbook verkopen aan een organisatie

Wil je je oude Macbook verkopen en er wat geld voor terugkrijgen? Kijk dan niet verder dan onze lijst van online winkels die momenteel gebruikte Macbooks opkopen. Of je nu je model van een paar jaar terug wilt verkopen of de nieuwste en beste uitgave, er zijn genoeg mogelijkheden om uit te kiezen. Bekijk de selecties per categorie, vergelijk prijzen en verzendkosten, en vind vandaag nog de juiste winkel voor jou! Dus waar wacht je nog op? Begin nu met de verkoop van je Macbook en zie hoeveel geld je ervoor terug kunt krijgen!

Over Apple computers en de geschiedenis

Apple computers hebben een lange geschiedenis, die helemaal teruggaat tot het midden van de jaren 1970. In die tijd hebben ze een aantal grote veranderingen doorgemaakt - van het nederige begin van de Apple I tot de strakke en krachtige MacBooks van vandaag. De eerste MacBook verscheen in 2006, en hij betekende een grote verandering in Apple's ontwerpfilosofie. Weg was het kleurrijke plastic van de vorige generaties, vervangen door een slanke aluminium behuizing die zowel stijlvol als duurzaam was. Onder de motorkap bevatte de MacBook de krachtigste hardware die op dat moment verkrijgbaar was, waardoor het een echte krachtpatser werd. In de jaren na zijn verschijning is de MacBook alleen maar beter geworden. Nieuwere modellen zijn nog dunner en lichter dan hun voorgangers, maar toch hebben ze nog meer kracht. En met functies als de Touch Bar en Touch ID zijn ze gebruiksvriendelijker dan ooit tevoren. Of je nu al lang een Mac gebruikt of net overweegt over te stappen.

Hoe werkt een Macbook verkopen?

Bovenstaand tonen wij een overzicht waar je je Macbook aan kunt verkopen. De inkopers tonen de prijzen die ze bereid zijn om te betalen voor jouw Macbook. Vaak hangt dit af van de staat van het apparaat, de huidige waarde van het apparaat en meer. Let er op dat er vaak voorwaarden zijn als je je Macbook verkoopt. Lees deze altijd goed door.

Wil je juist een Macbook kopen? Bekijk dan de refurbished Macbook vergelijker.