Playstation verkopen?

Playstation verkopen & geld ontvangen?

Wij tonen een overzicht van winkels aan wie je je Playstation kunt verkopen. Selecteer hieronder op categorie.

Playstation inkopers

Het kan zijn dat er standaard een ander model dan Playstation aangevinkt wordt bij de aanbieder. Check dit altijd even goed na. Niet voor alle modellen wordt er een prijs aangeboden. Let verder goed op de voorwaarden van de inkopers. Deze verschillend per inkoper.

Sony PS verkoop

Wil je je Playstation verkopen en snel wat geld ontvangen? Dan ben je hier op de juiste plaats! Er zijn een aantal verschillende winkels en online marktplaatsen waarmee je je Playstation gemakkelijk voor een eerlijke prijs kunt verkopen. Overweeg te verkopen aan elektronicawinkels, zoals in ons overzicht. Bij deze winkels kun je snel en gemakkelijk een koper vinden, prompt je betaling ontvangen, en er zeker van zijn dat je de best mogelijke prijs krijgt. Dus als je snel van je oude spelsysteem af wilt, begin dan vandaag nog met rondkijken!

Het kan soms best lastig zijn om van een oude PlayStation af te komen. Je wilt hem misschien niet zomaar weggooien, maar je wilt ook niet dat hij in je huis stof zit te verzamelen. Gelukkig zijn er een paar mogelijkheden. Eén daarvan is om hem aan een spelwinkel of online winkel te verkopen. Deze plaatsen geven je meestal minder geld dan je zou krijgen als je hem particulier verkocht, maar het is veel gemakkelijker en minder gedoe. Een andere optie is om hem in te ruilen als onderdeel van een deal bij de aankoop van een nieuwe PlayStation. Dit is een prima manier om van je oude spelcomputer af te komen, en misschien krijg je zelfs korting op de nieuwe. Tenslotte kun je ook proberen hem particulier te verkopen. Dit levert je meestal het meeste geld op, maar het is ook het meeste werk. Je kunt je PlayStation te koop aanbieden, met potentiële kopers afspreken, en over de prijs afdingen. Als je dat allemaal niet ziet zitten, dan is verkopen aan een spelwinkel of online handelaar waarschijnlijk je beste gok.

Over de PS - voor op je TV of los

De Playstation is een van de meest geliefde spelcomputers in de geschiedenis. De eerste versie, ontworpen en ontwikkeld door Sony, kwam in 1994 in de winkels en werd al snel een favoriet bij gamers over de hele wereld. Met zijn strakke vormgeving, geavanceerde grafische mogelijkheden, en ruime keuze aan spellen, bleek het van meet af aan een groot succes. In de loop der jaren verschenen verschillende bijgewerkte versies van de spelconsole om gelijke tred te houden met nieuwe speltechnologieën, maar de basiskenmerken en -functies zijn grotendeels onveranderd gebleven. Vandaag zijn er wereldwijd meer dan 250 miljoen exemplaren van de Playstation verkocht, waarmee het een van de meest succesvolle spelplatforms is die ooit gemaakt zijn. Of je nu een die-hard fan bent of net begint met klassieke titels als Crash Bandicoot en Metal Gear Solid, er is voor elk wat wils op Playstation!

Hoe werkt een Playstation verkopen?

Bovenstaand tonen wij een overzicht waar je je Playstation aan kunt verkopen. De inkopers tonen de prijzen die ze bereid zijn om te betalen voor jouw Playstation. Vaak hangt dit af van de staat van het apparaat, de huidige waarde van het apparaat en meer. Let er op dat er vaak voorwaarden zijn als je je Playstation verkoopt. Lees deze altijd goed door.

Wil je juist een Playstation kopen? Bekijk dan de refurbished Playstation vergelijker.