iPhone X verkopen?

iPhone X verkopen & geld ontvangen?

Wij tonen een overzicht van winkels aan wie je je iPhone X kunt verkopen. Selecteer hieronder op categorie.

iPhone X inkopers

Het kan zijn dat er standaard een ander model dan iPhone X aangevinkt wordt bij de aanbieder. Check dit altijd even goed na. Niet voor alle modellen wordt er een prijs aangeboden. Let verder goed op de voorwaarden van de inkopers. Deze verschillend per inkoper.

Apple iPhone X verkopen tips

Als je je iPhone X wilt verkopen, zijn er genoeg gerenommeerde winkels die je oude toestel willen kopen. Als je een snelle en eenvoudige oplossing zoekt, kun je bijvoorbeeld eens kijken op sites als eBay. Deze sites bieden eenvoudige listing tools die het snel en gemakkelijk maken je telefoon te koop aan te bieden. Ze hebben ook een groot klantenbestand dat ervoor kan zorgen dat je telefoon veel geïnteresseerde kopers en goede prijzen krijgt.

Een andere mogelijkheid is om kopers in je omgeving te zoeken. Veel reparatiebedrijven voor mobiele telefoons of elektronicawinkels willen je iPhone X graag rechtstreeks van je kopen voor contant geld. Dit is een prima optie als je gewoon zo snel en gemakkelijk mogelijk van het toestel af wilt, want deze zaken zijn meestal zeer ervaren in het beoordelen van toestellen en kunnen vaak direct over de toonbank uitstekende aanbiedingen doen.

Maar bovenstaande shops hebben wellicht ook interesse en tonen jou vrij snel wat je er voor kunt krijgen.

Dus wat voor verkoper je ook bent, er is vast en zeker een optie die aan je wensen voldoet als het gaat om de verkoop van je iPhone X. Dus waarom wachten? Begin vandaag nog rond te shoppen en profiteer optimaal van de geweldige aanbiedingen!

iPhone X geschiedenis

De iPhone X verscheen in oktober van 2017 en was de eerste iPhone met een volledig scherm. Het toestel viel ook op door het ontbreken van een Home knop, en koos in plaats daarvan voor Face ID gezichtsherkenningstechnologie. Hoewel de iPhone X over het algemeen goed ontvangen werd, was het ook een van de duurste iPhones ooit uitgebracht, met een startprijs van $999. In september van 2018 bracht Apple een opvolger van de iPhone X uit, de iPhone XS. De XS had een iets opgewaardeerde camera en processor, en een nieuwe goudkleurige optie. Een jaar later, in september van 2019, bracht Apple de iPhone 11 uit, met een nog krachtigere processor en camerasysteem. De iPhone 11 introduceerde ook een nieuwe nachtmodus functie voor fotografie bij weinig licht.

Hoe werkt een iPhone X verkopen?

Bovenstaand tonen wij een overzicht waar je je iPhone X aan kunt verkopen. De inkopers tonen de prijzen die ze bereid zijn om te betalen voor jouw iPhone X. Vaak hangt dit af van de staat van het apparaat, de huidige waarde van het apparaat en meer. Let er op dat er vaak voorwaarden zijn als je je iPhone X verkoopt. Lees deze altijd goed door.

Wil je juist een iPhone X kopen? Bekijk dan de refurbished iPhone X vergelijker.