iPhone 8 verkopen?

iPhone 8 verkopen & geld ontvangen?

Wij tonen een overzicht van winkels aan wie je je iPhone 8 kunt verkopen. Selecteer hieronder op categorie.

iPhone 8 inkopers

Het kan zijn dat er standaard een ander model dan iPhone 8 aangevinkt wordt bij de aanbieder. Check dit altijd even goed na. Niet voor alle modellen wordt er een prijs aangeboden. Let verder goed op de voorwaarden van de inkopers. Deze verschillend per inkoper.

Apple iPhone 8 verkopen tips

Als je je iPhone 8 wilt verkopen, zijn er een aantal goede opties beschikbaar. Om te beginnen kun je naar een van de vele elektronicawinkels en pandjeshuizen in je omgeving gaan om te zien of ze geïnteresseerd zijn om hem van je te kopen. Deze winkels zullen je meestal een prijs voor je telefoon bieden op basis van de leeftijd en conditie. Maar als je direct wilt weten wat je krijgt, kun je ook de bovenstaande lijst erbij pakken en kijken wat deze aanbieders voor je iPhone 8 bieden.

Als je echter nog meer waarde voor je iPhone 8 wilt krijgen, kun je dus overwegen hem online te verkopen. Er zijn veel verschillende platforms die gespecialiseerd zijn in het kopen en verkopen van gebruikte elektronica, waaronder bovenstaande sites. Met een beetje onderzoek kun je gemakkelijk nagaan wat soortgelijke telefoons online opbrengen en je eigen verkoopprijs daarop afstemmen. Dus waarom wachten? Verkoop je iPhone 8 vandaag nog en haal wat extra geld in je zak!

Geschiedenis van de iPhone 8

De iPhone 8 verscheen in september van 2017 en was op dat moment Apple's nieuwste vlaggenschiptelefoon. De grootste verandering ten opzichte van de iPhone 7 was de toevoeging van een glazen achterkant, die draadloos opladen mogelijk maakte. Andere verbeteringen waren een snellere processor en een betere camera. De iPhone 8 was ook een van de eerste iPhones die waterdicht was.

Ondanks deze verbeteringen werd de iPhone 8 over het algemeen als een teleurstelling gezien vergeleken met de iPhone X, die slechts een paar weken later verscheen. De iPhone X had een groter scherm, gezichtsherkenning, en geen homeknop. Daardoor beschouwden veel mensen hem als een belangrijkere upgrade dan de iPhone 8.

De iPhone 8 is niet langer Apple's nieuwste toestel, maar hij blijft (in 2022) een uitstekende keuze voor iedereen die een betrouwbaar en krachtig toestel wil zonder al te veel geld uit te geven. Als je echter het nieuwste en beste van Apple zoekt, zul je voor de iPhone X of nieuwer moeten gaan.

Hoe werkt een iPhone 8 verkopen?

Bovenstaand tonen wij een overzicht waar je je iPhone 8 aan kunt verkopen. De inkopers tonen de prijzen die ze bereid zijn om te betalen voor jouw iPhone 8. Vaak hangt dit af van de staat van het apparaat, de huidige waarde van het apparaat en meer. Let er op dat er vaak voorwaarden zijn als je je iPhone 8 verkoopt. Lees deze altijd goed door.

Wil je juist een iPhone 8 kopen? Bekijk dan de refurbished iPhone 8 vergelijker.