Refurbished iPhone 11 Pro Max kopen

Op zoek naar een refurbished iPhone 11 Pro Max? Bekijk en filter in onderstaande productvergelijker. Van 64GB Spacegrijs tot 512GB Midnight Green.

Refurbished / Tweedekans iPhone 11 Pro Max vergelijken

Bekijk ook de andere iPhone 11 modellen | meer iPhones.Deze vergelijker toont diverse iPhone 11 Pro Max producten. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat niet alle filters producten tonen. In de geval kun je alle filters verwijderen.

Wat is een refurbished iPhone 11 Pro Max?

Refurbished producten, zoals een refurbished iPhone 11 Pro Max, zijn net zoals refurbished toestellen al eens eerder gebruikt. Het verschil tussen ‘gewone refurbished’ en refurbished artikelen is dat voor herverkoop, refurbished artikelen eerst opgepoetst en opgeknapt worden. ‘refurbished’ is een Engelse term en betekent in het Nederlands ‘gerenoveerd’ of ‘gereviseerd’. De revisie van materialen is letterlijk het ‘nakijken en zo nodig herstellen’. De apparaten worden dus gecontroleerd en waar nodig worden meestal onderdelen vervangen. Lees meer over wat refurbished is.

Over refurbished iPhone 11 Pro Max en de kwaliteit

Renewished iPhone 11 Pro Max – van 64 GB Space Grey tot 512 GB Midnight Green

De iPhone 11 Pro Max was een paar jaar geleden de grootste en krachtigste iPhone. Hij heeft een 6,5-inch Super Retina XDR OLED beeldscherm, een camerasysteem met drie lenzen achter, en tot 512 GB opslagruimte. Zoek je een goede deal voor een krachtige iPhone, dan kun je overwegen een refurbished iPhone 11 Pro Max te kopen.

Als je een refurbished iPhone overweegt, is het belangrijk de garantie en recensies te controleren. Veel fabrikanten bieden beperkte garanties op gereviseerde producten, dus lees de details voor je tot aankoop overgaat. De kwaliteit kan ook variëren, dus het loont de moeite om vóór aankoop de beoordelingen van klanten te controleren.

Met een beetje onderzoek kun je een goede koop vinden voor een krachtige iPhone die je nog vele jaren van dienst zal zijn.