Refurbished iPhone 11 Pro Max 64GB kopen

Op zoek naar een refurbished iPhone 11 Pro Max 64GB? Bekijk en filter in onderstaande productvergelijker. Van Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Spacegrijs tot iPhone 11 Pro Max 64GB Groen.

Refurbished / Tweedekans iPhone 11 Pro Max 64GB vergelijken


We konden helaas geen producten vinden. Verwijder alle filters of gebruik van de zoekfunctie.

Deze vergelijker toont diverse iPhone 11 Pro Max 64GB producten. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat niet alle filters producten tonen. In de geval kun je alle filters verwijderen.

Wat is een refurbished iPhone 11 Pro Max 64GB?

Refurbished producten, zoals een refurbished iPhone 11 Pro Max 64GB, zijn net zoals refurbished toestellen al eens eerder gebruikt. Het verschil tussen ‘gewone refurbished’ en refurbished artikelen is dat voor herverkoop, refurbished artikelen eerst opgepoetst en opgeknapt worden. ‘refurbished’ is een Engelse term en betekent in het Nederlands ‘gerenoveerd’ of ‘gereviseerd’. De revisie van materialen is letterlijk het ‘nakijken en zo nodig herstellen’. De apparaten worden dus gecontroleerd en waar nodig worden meestal onderdelen vervangen. Lees meer over wat refurbished is.

Over refurbished iPhone 11 Pro Max 64GB en de kwaliteit

Refurbished iPhone 11 Pro Max 64GB – van Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Space Gray tot iPhone 11 Pro Max 64GB Green

Wanneer er een nieuwe iPhone wordt aangekondigd, is er altijd veel opwinding. De nieuwe iPhone 11 Pro Max is daarop geen uitzondering. Met een groter scherm, een langere batterijduur en verbeterde camera’s is de iPhone 11 Pro Max een van de meest verwachte telefoons van het jaar. Als je een nieuwe iPhone wilt kopen, vraag je je misschien af of je de iPhone 11 Pro Max of een refurbished iPhone moet krijgen. Hier is een blik op de voor- en nadelen van elke optie.

Als je op zoek bent naar de nieuwste en beste iPhone, dan is de iPhone 11 Pro Max de manier om te gaan. Hij heeft alle nieuwste functies en wordt zeker een van de populairste telefoons van het jaar. Het is echter ook de duurste optie. Als je op zoek bent naar een goede deal voor een iPhone, dan is een refurbished iPhone een goede optie. Je kunt refurbished iPhones vinden voor een fractie van de prijs van een nieuwe iPhone.

Wanneer je een refurbished iPhone overweegt, is het belangrijk om de garantie en de reviews te controleren. Veel refurbished iPhones hebben een beperkte garantie, dus lees de kleine lettertjes voordat je ze koopt. De kwaliteit van refurbished iPhones kan ook variëren, dus het is de moeite waard om klantbeoordelingen te controleren voordat je je aankoop doet.

Als je op zoek bent naar de nieuwste en beste iPhone, dan is de iPhone 11 Pro Max de manier om te gaan. Als je echter op zoek bent naar een goede deal voor een iPhone, dan is een refurbished iPhone een goede optie.