Refurbished Nintendo 3DS kopen

Op zoek naar een refurbished Nintendo 3DS? Bekijk en filter in onderstaande productvergelijker. Van 3DS tot 3DS XL.

Refurbished / Tweedekans Nintendo 3DS vergelijken


Deze vergelijker toont diverse Nintendo 3DS producten. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat niet alle filters producten tonen. In de geval kun je alle filters verwijderen.

Wat is een refurbished Nintendo 3DS?

Refurbished producten, zoals een refurbished Nintendo 3DS, zijn net zoals refurbished toestellen al eens eerder gebruikt. Het verschil tussen ‘gewone refurbished’ en refurbished artikelen is dat voor herverkoop, refurbished artikelen eerst opgepoetst en opgeknapt worden. ‘refurbished’ is een Engelse term en betekent in het Nederlands ‘gerenoveerd’ of ‘gereviseerd’. De revisie van materialen is letterlijk het ‘nakijken en zo nodig herstellen’. De apparaten worden dus gecontroleerd en waar nodig worden meestal onderdelen vervangen. Lees meer over wat refurbished is.

Over refurbished Nintendo 3DS en de kwaliteit

Klantenrecensies kunnen een goede indicator van kwaliteit zijn. Zoek naar recensies die melding maken van de toestand van het product, het gebruiksgemak, en de klantenservice. Als je vragen hebt, kun je ook contact opnemen met de fabrikant of de winkelier om een beter idee te krijgen van wat je kunt verwachten.

Top 5 best Nintendo 3DS-gerelateerde apparaten

1. Nintendo 3DS: De originele 3DS is een geweldig draagbaar spelsysteem. Het is verkrijgbaar in allerlei kleuren en heeft een dubbel beeldscherm.

2. Nintendo 3DS XL: De 3DS XL heeft een groter scherm en een betere batterijlevensduur dan de originele 3DS. Hij is er ook in een verscheidenheid aan kleuren.

3. New Nintendo 3DS: De New Nintendo 3DS heeft een betere processor en ingebouwde NFC voor Amiibo-ondersteuning. Hij is er ook in een verscheidenheid aan kleuren.

4. Nintendo 2DS: De Nintendo 2DS is een budgetvriendelijke optie waarmee je alle 3DS spellen kunt spelen. Hij heeft een enkel beeldscherm en is er in een verscheidenheid aan kleuren.

5. Nintendo New 3DS XL: De New Nintendo 3DS XL is de bijgewerkte versie van de New Nintendo 3DS. Hij heeft een betere processor, ingebouwde NFC voor Amiibo-ondersteuning, en een groter scherm.