Refurbished iPhone 13 Pro kopen

Op zoek naar een refurbished iPhone 13 Pro? Bekijk en filter in onderstaande productvergelijker. Van 128GB Goud tot 1TB Zilver.

Refurbished / Tweedekans iPhone 13 Pro vergelijken

Bekijk alle iPhone 13 modellen | andere iPhones
Deze vergelijker toont diverse iPhone 13 Pro producten. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat niet alle filters producten tonen. In de geval kun je alle filters verwijderen.

Wat is een refurbished iPhone 13 Pro?

Refurbished producten, zoals een refurbished iPhone 13 Pro, zijn net zoals refurbished toestellen al eens eerder gebruikt. Het verschil tussen ‘gewone refurbished’ en refurbished artikelen is dat voor herverkoop, refurbished artikelen eerst opgepoetst en opgeknapt worden. ‘refurbished’ is een Engelse term en betekent in het Nederlands ‘gerenoveerd’ of ‘gereviseerd’. De revisie van materialen is letterlijk het ‘nakijken en zo nodig herstellen’. De apparaten worden dus gecontroleerd en waar nodig worden meestal onderdelen vervangen. Lees meer over wat refurbished is.

Over refurbished iPhone 13 Pro en de kwaliteit

Renewished iPhone 13 Pro – van 128 GB Goud tot 1 TB Zilver

De iPhone 13 Pro is de nieuwste en krachtigste iPhone tot nu toe. Je vindt geweldige aanbiedingen voor de iPhone 13 Pro, van 128 GB Goud tot 1 TB Zilver als je hem refurbished koopt.

Als je een refurbished iPhone overweegt, is het belangrijk om de garantie en de beoordelingen te controleren. Veel fabrikanten bieden beperkte garanties op gereviseerde producten, dus lees de details voor je tot aankoop overgaat. De kwaliteit kan ook variëren, dus het loont de moeite om vóór aankoop de beoordelingen van klanten te controleren.

Met een beetje onderzoek kun je een goede koop vinden voor een iPhone van hoge kwaliteit die je nog vele jaren van dienst zal zijn.