Refurbished iPhone 13 Pro 1TB kopen

Op zoek naar een refurbished iPhone 13 Pro 1TB? Bekijk en filter in onderstaande productvergelijker. Van iPhone 13 Pro 1TB Space Grijs tot iPhone 13 Pro 1TB Groen.

Refurbished / Tweedekans iPhone 13 Pro 1TB vergelijken
Deze vergelijker toont diverse iPhone 13 Pro 1TB producten. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat niet alle filters producten tonen. In de geval kun je alle filters verwijderen.

Wat is een refurbished iPhone 13 Pro 1TB?

Refurbished producten, zoals een refurbished iPhone 13 Pro 1TB, zijn net zoals refurbished toestellen al eens eerder gebruikt. Het verschil tussen ‘gewone refurbished’ en refurbished artikelen is dat voor herverkoop, refurbished artikelen eerst opgepoetst en opgeknapt worden. ‘refurbished’ is een Engelse term en betekent in het Nederlands ‘gerenoveerd’ of ‘gereviseerd’. De revisie van materialen is letterlijk het ‘nakijken en zo nodig herstellen’. De apparaten worden dus gecontroleerd en waar nodig worden meestal onderdelen vervangen. Lees meer over wat refurbished is.

Over refurbished iPhone 13 Pro 1TB en de kwaliteit

Refurbished iPhone 13 Pro 1TB – van iPhone 13 Pro 1TB Graphite tot iPhone 13 Pro 1TB Groen

De iPhone 13 Pro 1TB is in refurbished staat verkrijgbaar bij veel verschillende retailers. Je kunt geweldige aanbiedingen vinden voor de iPhone 13 Pro 1TB, vooral als je bereid bent een gebruikt of gereviseerd model te kopen. Hier zijn enkele van de beste aanbiedingen voor de iPhone 13 Pro 1TB.

De iPhone 13 Pro 1TB is verkrijgbaar in kleuren als Graphite en Silver. Je kunt geweldige aanbiedingen vinden voor alle drie de kleuren van de iPhone 13 Pro 1TB.