Refurbished iPhone 11 Pro kopen

Op zoek naar een refurbished iPhone 11 Pro? Bekijk en filter in onderstaande productvergelijker. Van 64GB Goud tot 512GB Midnight Green.

Refurbished / Tweedekans iPhone 11 Pro vergelijken

Bekijk ook de andere iPhone 11 modellen | meer iPhones.Deze vergelijker toont diverse iPhone 11 Pro producten. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat niet alle filters producten tonen. In de geval kun je alle filters verwijderen.

Wat is een refurbished iPhone 11 Pro?

Refurbished producten, zoals een refurbished iPhone 11 Pro, zijn net zoals refurbished toestellen al eens eerder gebruikt. Het verschil tussen ‘gewone refurbished’ en refurbished artikelen is dat voor herverkoop, refurbished artikelen eerst opgepoetst en opgeknapt worden. ‘refurbished’ is een Engelse term en betekent in het Nederlands ‘gerenoveerd’ of ‘gereviseerd’. De revisie van materialen is letterlijk het ‘nakijken en zo nodig herstellen’. De apparaten worden dus gecontroleerd en waar nodig worden meestal onderdelen vervangen. Lees meer over wat refurbished is.

Over refurbished iPhone 11 Pro en de kwaliteit

Renewished iPhone 11 Pro – van 64GB Goud tot 512GB Middernachtgroen

De iPhone 11 Pro is verkrijgbaar in 64GB, 256GB en 512GB opslagmogelijkheden. De kleuren zijn Space Gray, Zilver, Goud, en Middernachtgroen. Ons hulpmiddel voor productvergelijking helpt je de perfecte iPhone voor je behoeften te vinden.

Als je een gereviseerde iPhone overweegt, is het belangrijk de garantie en recensies te controleren. Veel fabrikanten bieden beperkte garanties op gereviseerde producten, dus lees de details voor je tot aankoop overgaat. De kwaliteit kan ook variëren, dus het loont de moeite om vóór aankoop de beoordelingen van klanten te controleren.

De iPhone 11 Pro is een goede keuze voor iedereen die een gereviseerde smartphone van hoge kwaliteit zoekt.