Refurbished Apple kopen

Op zoek naar een refurbished Apple? Bekijk en filter in onderstaande productvergelijker. Van iPhone & Apple Watch tot Macbook & iPad.

Refurbished / Tweedekans Apple vergelijken

Bekijk ook iPhones | Macbooks | iPads | Apple Watch | iMacs | Mac Pro | Mac Mini | iPod | HomePod
Deze vergelijker toont diverse Apple producten. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat niet alle filters producten tonen. In de geval kun je alle filters verwijderen.

Wat is een refurbished Apple?

Refurbished producten, zoals een refurbished Apple, zijn net zoals refurbished toestellen al eens eerder gebruikt. Het verschil tussen ‘gewone refurbished’ en refurbished artikelen is dat voor herverkoop, refurbished artikelen eerst opgepoetst en opgeknapt worden. ‘refurbished’ is een Engelse term en betekent in het Nederlands ‘gerenoveerd’ of ‘gereviseerd’. De revisie van materialen is letterlijk het ‘nakijken en zo nodig herstellen’. De apparaten worden dus gecontroleerd en waar nodig worden meestal onderdelen vervangen. Lees meer over wat refurbished is.

Over refurbished Apple en de kwaliteit

Refurbished Apple – van iPhone & Apple Watch tot Macbook & iPad

Apple is er in vele soorten en maten, maar om een topproduct van Apple te krijgen, hoef je nog geen topprijs te betalen. Refurbished Apple producten behoren tot de beste deals die er zijn. Van refurbished iPhones tot Apple Watches, Macbooks en iPads, het loont de moeite om wat onderzoek te doen om het perfecte refurbished product voor jou te vinden.

Wanneer je een refurbished product overweegt, is het nooit een goed idee om op kwaliteit te beknibbelen. Koop alleen een product met een geldige garantie en goede klantbeoordelingen. Veel fabrikanten bieden beperkte garanties op refurbished producten, dus lees goed alle details voordat je tot aankoop overgaat.

Met een beetje onderzoek kun je een goede deal vinden voor Apple producten van topkwaliteit die professioneel zijn gereviseerd.