Refurbished iPod kopen

Op zoek naar een refurbished iPod? Bekijk en filter in onderstaande productvergelijker. Van iPod Touch zilver 32GB tot Blauw 256GB.

Refurbished / Tweedekans iPod vergelijken

Filter op:


Deze vergelijker toont diverse iPod producten. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat niet alle filters producten tonen. In de geval kun je alle filters verwijderen.

Wat is een refurbished iPod?

Refurbished producten, zoals een refurbished iPod, zijn net zoals refurbished toestellen al eens eerder gebruikt. Het verschil tussen ‘gewone refurbished’ en refurbished artikelen is dat voor herverkoop, refurbished artikelen eerst opgepoetst en opgeknapt worden. ‘refurbished’ is een Engelse term en betekent in het Nederlands ‘gerenoveerd’ of ‘gereviseerd’. De revisie van materialen is letterlijk het ‘nakijken en zo nodig herstellen’. De apparaten worden dus gecontroleerd en waar nodig worden meestal onderdelen vervangen. Lees meer over wat refurbished is.

Over refurbished iPod en de kwaliteit

Als je op zoek bent naar een goede deal voor een refurbished iPod, dan ben je hier op de juiste plaats! We bieden een overzicht van opgeknapte iPods, van de iPod Touch zilver 32GB tot de opgeknapte iPod Blauw 256GB.

Bekijk zeker de garantie en reviews voor je een refurbished toestel koopt. Veel fabrikanten bieden beperkte garanties, dus lees zeker de kleine lettertjes. De kwaliteit varieert ook, dus kijk de online recensies na voor je je aankoop doet.

We hopen dat je de perfecte refurbished iPod vindt voor je behoeften.