Refurbished AirPods 3 kopen

Op zoek naar een refurbished AirPods 3? Bekijk en filter in onderstaande productvergelijker. Van Gebruikte AirPods 3 met oplaadcase tot Zo goed als nieuwe AirPods.

Refurbished / Tweedekans AirPods 3 vergelijken
Deze vergelijker toont diverse AirPods 3 producten. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat niet alle filters producten tonen. In de geval kun je alle filters verwijderen.

Wat is een refurbished AirPods 3?

Refurbished producten, zoals een refurbished AirPods 3, zijn net zoals refurbished toestellen al eens eerder gebruikt. Het verschil tussen ‘gewone refurbished’ en refurbished artikelen is dat voor herverkoop, refurbished artikelen eerst opgepoetst en opgeknapt worden. ‘refurbished’ is een Engelse term en betekent in het Nederlands ‘gerenoveerd’ of ‘gereviseerd’. De revisie van materialen is letterlijk het ‘nakijken en zo nodig herstellen’. De apparaten worden dus gecontroleerd en waar nodig worden meestal onderdelen vervangen. Lees meer over wat refurbished is.

Over refurbished AirPods 3 en de kwaliteit

Refurbished AirPods 3 – van Gebruikte AirPods 3 met oplaadetui tot Zo goed als nieuwe AirPods

De AirPods 3 zijn de nieuwste release van de zeer populaire AirPods. De AirPods 3 werden uitgebracht in 2022 en zijn een nieuwere versie van de AirPods 2. De AirPods 3 lijken sterk op de AirPods 2, maar hebben enkele nieuwe functies. De AirPods 3 hebben ook een nieuwe H1-chip die een betere levensduur van de batterij mogelijk maakt en een nieuwe draadloze oplaadhoes. Je kunt de AirPods 3 kopen met of zonder het draadloze oplaadhoesje.

De AirPods 3 zijn een prima optie als je op zoek bent naar een nieuw paar oordopjes. Ze lijken sterk op de AirPods 2, maar hebben enkele nieuwe functies die ze voor iedereen een goede keuze maken. De AirPods 3 zijn een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een nieuw paar oordopjes.