Refurbished 3D Printer kopen

Op zoek naar een refurbished 3D Printer? Bekijk en filter in onderstaande productvergelijker. Van Creality 3D tot AnkerMaker.

Refurbished / Tweedekans 3D Printer vergelijken


We konden helaas geen producten vinden. Verwijder alle filters of gebruik van de zoekfunctie.

Deze vergelijker toont diverse 3D Printer producten. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat niet alle filters producten tonen. In de geval kun je alle filters verwijderen.

Wat is een refurbished 3D Printer?

Refurbished producten, zoals een refurbished 3D Printer, zijn net zoals refurbished toestellen al eens eerder gebruikt. Het verschil tussen ‘gewone refurbished’ en refurbished artikelen is dat voor herverkoop, refurbished artikelen eerst opgepoetst en opgeknapt worden. ‘refurbished’ is een Engelse term en betekent in het Nederlands ‘gerenoveerd’ of ‘gereviseerd’. De revisie van materialen is letterlijk het ‘nakijken en zo nodig herstellen’. De apparaten worden dus gecontroleerd en waar nodig worden meestal onderdelen vervangen. Lees meer over wat refurbished is.

Over refurbished 3D Printer en de kwaliteit

Refurbished 3D Printer – van Creality 3D tot AnchorMaker

Voor wie wil beginnen met 3D printen maar niet veel geld wil investeren in gloednieuwe apparatuur, zijn refurbished 3D printers een voordelige en haalbare optie. Je kunt refurbished 3D printers van hoge kwaliteit vinden van verschillende fabrikanten, variërend van Creality 3D tot AnchorMaker.

Voordat je een refurbished 3D printer koopt, is het belangrijk om wat onderzoek te doen. De prijzen van 3D printers kunnen variëren van een paar honderd euro tot duizenden, dus het is belangrijk om te bepalen welke functies je precies zoekt. Daarnaast wil je er zeker van zijn dat het specifieke model dat je hebt gekozen goed is gereviseerd. Het is ook belangrijk om reviews te lezen en het garantiebeleid van het bedrijf te begrijpen.

Als je je onderzoek hebt gedaan en het juiste model hebt gekozen, ben je klaar om je 3D printen naar een hoger niveau te tillen!