Refurbished Xiaomi kopen

Op zoek naar een refurbished Xiaomi? Bekijk en filter in onderstaande productvergelijker. Van Xiaomi Pro 12 tot Xiaomi Redmi Note 11.

Refurbished / Tweedekans Xiaomi vergelijken

Filter op:


De populairste producten op Alles Refurbished

1. Xiaomi Mi 9 Dual SIM 128GB zwart

Het eerste product dat wij veel vergelijken: Xiaomi Mi 9 Dual SIM 128GB zwart. De webshop beschrijft het product als volgt: Breedte: 74,67 mm Hoogte: 157,5 mm Diepte: 7,61 mm Gewicht: 173 g Schermgrootte: 162,31 mm (6.39) ROM: 128 GB Achterste camera: 48 MP

Bekijk Xiaomi Mi 9 Dual SIM 128GB zwart

2. Xiaomi Mi 11 Dual SIM 256GB blauw

Het tweede product dat veel bekeken wordt is: Xiaomi Mi 11 Dual SIM 256GB blauw. De webshop beschrijft het product als volgt:

Bekijk Xiaomi Mi 11 Dual SIM 256GB blauw

3. Xiaomi Mi 9T Pro Dual SIM 128GB gletsjerblauw

Het derde product waar vaak naar gekeken wordt is: Xiaomi Mi 9T Pro Dual SIM 128GB gletsjerblauw. De webshop beschrijft het product als volgt: Breedte: 74,3 mm Hoogte: 156,7 mm Diepte: 8,8 mm Gewicht: 191 g Schermgrootte: 162,31 mm (6.39) ROM: 128 GB Achterste camera: 48 MP

Bekijk Xiaomi Mi 9T Pro Dual SIM 128GB gletsjerblauw

Deze vergelijker toont diverse Xiaomi producten. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat niet alle filters producten tonen. In de geval kun je alle filters verwijderen.

Wat is een refurbished Xiaomi?

Refurbished producten, zoals een refurbished Xiaomi, zijn net zoals refurbished toestellen al eens eerder gebruikt. Het verschil tussen ‘gewone refurbished’ en refurbished artikelen is dat voor herverkoop, refurbished artikelen eerst opgepoetst en opgeknapt worden. ‘refurbished’ is een Engelse term en betekent in het Nederlands ‘gerenoveerd’ of ‘gereviseerd’. De revisie van materialen is letterlijk het ‘nakijken en zo nodig herstellen’. De apparaten worden dus gecontroleerd en waar nodig worden meestal onderdelen vervangen. Lees meer over wat refurbished is.

Over refurbished Xiaomi en de kwaliteit

Als je een goede koop voor een Xiaomi telefoon zoekt, kun je overwegen een opgeknapt model te kopen. opgeknapte xiaomi telefoons zijn toestellen die door klanten zijn teruggebracht, gerepareerd, en dan weer te koop aangeboden. Hoewel ze niet gloednieuw zijn, kunnen ze een prima optie zijn als je geld wilt besparen.

Als het op kwaliteit aankomt zijn gereviseerde xiaomi telefoons net zo goed als nieuwe modellen. De opgeknapte Xiaomi telefoons hebben strenge tests ondergaan om er zeker van te zijn dat ze in goed werkende staat zijn.

Als je een goede deal voor een Xiaomi telefoon zoekt, is het kopen van een opgeknapt model zeker het overwegen waard. Je kunt dezelfde kwaliteit telefoon krijgen voor een lagere prijs. Dus, als je geld wilt besparen, is het kopen van refurbished een goede manier. Let er altijd wel goed op of de winkel goede recensies heeft en de kwaliteit voldoende is.