Refurbished Xbox kopen – Van Xbox One X tot Series X

Op zoek naar een refurbished Xbox? Bekijk en filter in onderstaande productvergelijker.

Refurbished / Tweedekans Xbox vergelijken

Bekijk ook: alle game consoles | Xbox Series | Xbox OneDeze vergelijker toont diverse Xbox producten. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat niet alle filters producten tonen. In de geval kun je alle filters verwijderen.

Wat is een refurbished Xbox?

Refurbished producten, zoals een refurbished Xbox, zijn net zoals refurbished toestellen al eens eerder gebruikt. Het verschil tussen ‘gewone refurbished’ en refurbished artikelen is dat voor herverkoop, refurbished artikelen eerst opgepoetst en opgeknapt worden. ‘refurbished’ is een Engelse term en betekent in het Nederlands ‘gerenoveerd’ of ‘gereviseerd’. De revisie van materialen is letterlijk het ‘nakijken en zo nodig herstellen’. De apparaten worden dus gecontroleerd en waar nodig worden meestal onderdelen vervangen. Lees meer over wat refurbished is.

Over refurbished Xbox en de kwaliteit

Refurbished Xbox – van Xbox One X tot Xbox Series X

Op zoek naar een goede deal voor een refurbished Xbox? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! We hebben een ruime keuze aan Xboxen, van de Xbox One X tot de Xbox Series X.

Let op de garantie en de recensies voordat je een refurbished spelcomputer koopt. Veel fabrikanten bieden beperkte garanties, dus lees de kleine lettertjes voor je je aankoop doet. Ook de kwaliteit kan variëren, dus controleer de recensies van klanten voor je tot aankoop overgaat.

We hopen dat je de perfecte Xbox voor je behoeften vindt!