Tweedekans iPhone kopen

Op zoek naar een Tweedekans iPhone? Bekijk en filter in onderstaande productvergelijker. Van iPhone 11, 12 & nieuwer tot iPhone X, 8, SE. Meer producten? Bekijk de refurbished iPhones.

Tweedekans iPhone vergelijken

Bekijk alle tweedekans productenDeze vergelijker toont diverse tweedekans iPhone producten. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat niet alle filters producten tonen. In de geval kun je alle filters verwijderen.

Wat is een tweedekans iPhone?

Tweedekans producten, zoals een refurbished iPhone, zijn net zoals refurbished toestellen al eens eerder gebruikt. Het verschil tussen ‘gewone refurbished’ en refurbished artikelen is dat voor herverkoop, refurbished artikelen eerst opgepoetst en opgeknapt worden. ‘refurbished’ is een Engelse term en betekent in het Nederlands ‘gerenoveerd’ of ‘gereviseerd’. De revisie van materialen is letterlijk het ‘nakijken en zo nodig herstellen’. De apparaten worden dus gecontroleerd en waar nodig worden meestal onderdelen vervangen. Lees meer over wat refurbished is.

Over de iPhone

De iPhone is een lijn van smartphones die ontworpen en op de markt gebracht wordt door Apple Inc. De eerste iPhone verscheen op 29 juni 2007. Het meest recente iPhone model is de iPhone 13 (tijdens het schrijven in 2022). iPhones zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder zwart, wit, goud, zilver, spacegrijs, en roségoud. Ze zijn er ook in verschillende opslagcapaciteiten. De iPhone draait op Apple’s mobiele besturingssysteem iOS. Het heeft een groot aantal ingebouwde apps, zoals Mail, Kaarten, Camera, en meer. iPhones kunnen ook gebruikt worden om het internet op te gaan, sms-berichten te versturen en te ontvangen. Ook kun je er telefoongesprekken mee voeren. Behalve de ingebouwde apps zijn er ook miljoenen apps die je in de App Store kunt downloaden.

Over refurbished iPhone en de kwaliteit

Op zoek naar een Tweede Kans iPhone? Wij bieden een ruime keuze aan Tweede-Kans iPhones, van het nieuwste model – de iPhone 11, 12 & nieuwer – tot de iPhone X, 8, SE. De Tweede Kans iPhones zijn gereviseerd en in meestal in goede staat. Maar controleer dit altijd bij de aanbieder.

We bieden een ruime keuze aan Tweede Kans iPhones, van het nieuwste model – de iPhone 11, 12 & nieuwer – tot de iPhone X, 8, SE. Al de vergeleken Tweedekans iPhones zijn gereviseerd en in goede staat.

Onze Tweede Kans iPhones worden geleverd met garantie, en we hebben een ruime keuze aan modellen. We hebben ook een ruime keuze aan kleuren en opslagcapaciteiten.

We hopen dat je de perfecte Tweede Kans iPhone vindt.