Refurbished Thin Client kopen

Op zoek naar een refurbished Thin Client? Bekijk en filter in onderstaande productvergelijker. Van Thin Client HP tot Lenovo Thin Client.

Refurbished / Tweedekans Thin Client vergelijken
Deze vergelijker toont diverse Thin Client producten. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat niet alle filters producten tonen. In de geval kun je alle filters verwijderen.

Wat is een refurbished Thin Client?

Refurbished producten, zoals een refurbished Thin Client, zijn net zoals refurbished toestellen al eens eerder gebruikt. Het verschil tussen ‘gewone refurbished’ en refurbished artikelen is dat voor herverkoop, refurbished artikelen eerst opgepoetst en opgeknapt worden. ‘refurbished’ is een Engelse term en betekent in het Nederlands ‘gerenoveerd’ of ‘gereviseerd’. De revisie van materialen is letterlijk het ‘nakijken en zo nodig herstellen’. De apparaten worden dus gecontroleerd en waar nodig worden meestal onderdelen vervangen. Lees meer over wat refurbished is.

Over refurbished Thin Client en de kwaliteit

Refurbished Thin Client – van Thin Client HP tot Lenovo Thin Client

Thin Clients worden steeds populairder vanwege hun kosteneffectiviteit en hun vermogen om de computerbehoeften van bedrijven te stroomlijnen en te vereenvoudigen. Ze zijn ook een geweldige optie voor mensen die hun bestaande hardware willen upgraden zonder geld uit te geven aan dure nieuwe hardware.

Als je een Thin Client wilt kopen, denk je misschien dat je het beste een nieuwe kunt kopen. Maar wist je dat er een aantal refurbished thin client opties beschikbaar zijn? Refurbished Thin Clients zijn een geweldige manier om hardware van hoge kwaliteit te krijgen tegen een fractie van de kosten.

Hier volgen enkele populaire modellen die in refurbished staat verkrijgbaar zijn van toonaangevende merken als HP, Lenovo, Dell en Microsoft:

  • HP Thin Client T510
  • Lenovo Thin Client T9300
  • Dell Wyse 3030
  • Microsoft Surface Go 2

Wanneer je een refurbished thin client koopt, zorg er dan voor dat je de garantie controleert en klantbeoordelingen leest om er zeker van te zijn dat je een apparaat van hoge kwaliteit krijgt. Met een beetje onderzoek kun je een goede deal vinden voor een betrouwbare thin client.