Refurbished Surface Pro kopen

Op zoek naar een refurbished Surface Pro? Bekijk en filter in onderstaande productvergelijker. Van Surface Pro 1 tot Surface Pro 8 & nieuwer.

Refurbished / Tweedekans Surface Pro vergelijken

Bekijk alle refurbished Surface modellen.


Deze vergelijker toont diverse Surface Pro producten. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat niet alle filters producten tonen. In de geval kun je alle filters verwijderen.

Wat is een refurbished Surface Pro?

Refurbished producten, zoals een refurbished Surface Pro, zijn net zoals refurbished toestellen al eens eerder gebruikt. Het verschil tussen ‘gewone refurbished’ en refurbished artikelen is dat voor herverkoop, refurbished artikelen eerst opgepoetst en opgeknapt worden. ‘refurbished’ is een Engelse term en betekent in het Nederlands ‘gerenoveerd’ of ‘gereviseerd’. De revisie van materialen is letterlijk het ‘nakijken en zo nodig herstellen’. De apparaten worden dus gecontroleerd en waar nodig worden meestal onderdelen vervangen. Lees meer over wat refurbished is.

Over refurbished Surface Pro en de kwaliteit

Refurbished Surface Pro – van Surface Pro 1 tot Surface Pro 8 & nieuwer

Als je in de markt bent voor een nieuwe Surface Pro, kun je een refurbished model overwegen. Je kunt geweldige aanbiedingen vinden voor Surface Pro tablets die professioneel gereviseerd zijn.

Als je een gereviseerde Surface Pro overweegt, is het belangrijk de garantie en recensies te controleren. Veel fabrikanten bieden beperkte garanties op gereviseerde producten, dus lees de details voor je tot aankoop overgaat. De kwaliteit kan ook variëren, dus het loont de moeite om vóór aankoop de beoordelingen van klanten te controleren.

Met een beetje onderzoek kun je een goede koop vinden voor een Surface Pro van hoge kwaliteit die je nog vele jaren van dienst zal zijn.