Refurbished Sonos Move kopen

Op zoek naar een refurbished Sonos Move? Bekijk en filter in onderstaande productvergelijker. Van Sonos Move tot Sonos Move 2.

Refurbished / Tweedekans Sonos Move vergelijken
Deze vergelijker toont diverse Sonos Move producten. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat niet alle filters producten tonen. In de geval kun je alle filters verwijderen.

Wat is een refurbished Sonos Move?

Refurbished producten, zoals een refurbished Sonos Move, zijn net zoals refurbished toestellen al eens eerder gebruikt. Het verschil tussen ‘gewone refurbished’ en refurbished artikelen is dat voor herverkoop, refurbished artikelen eerst opgepoetst en opgeknapt worden. ‘refurbished’ is een Engelse term en betekent in het Nederlands ‘gerenoveerd’ of ‘gereviseerd’. De revisie van materialen is letterlijk het ‘nakijken en zo nodig herstellen’. De apparaten worden dus gecontroleerd en waar nodig worden meestal onderdelen vervangen. Lees meer over wat refurbished is.

Over refurbished Sonos Move en de kwaliteit

Refurbished Sonos Move – van Sonos Move naar Sonos Move 2

Ben je op zoek naar een gemakkelijk draagbare speaker die perfect is voor zowel binnen als buiten? Overweeg dan de refurbished Sonos Move – de nieuwste versie van het veelgeprezen muziekstreamingapparaat. Het is een uitstekende keuze voor wie niet wil inleveren op geluidskwaliteit.

Bij Sonos staat klanttevredenheid voorop. Alle refurbished apparaten ondergaan een grondig certificeringsproces om er zeker van te zijn dat het product voldoet aan de hoge kwaliteitsnormen die onze klanten van het merk verwachten. Bovendien worden alle refurbished units geleverd met een beperkte garantie van twee jaar.

De Sonos Move is verkrijgbaar in twee versies: de originele versie en de onlangs uitgebrachte Sonos Move 2. Beide zijn voorzien van uitzonderlijke functies zoals Wi-Fi, een microfoon en een microfoon. Beide zijn voorzien van uitzonderlijke functies zoals Wi-Fi- en Bluetooth-compatibiliteit, geluidskwaliteit van wereldklasse, een batterij die lang meegaat en nog veel meer. Je zult versteld staan van de geluidskwaliteit die deze apparaten zowel binnen als buiten kunnen produceren.

Welk model je ook kiest, je kunt er zeker van zijn dat het je jarenlang van geweldig geluid zal voorzien! Bekijk vandaag nog het volledige assortiment en vind je perfecte muziek metgezel.