Refurbished Server kopen

Op zoek naar een refurbished Server? Bekijk en filter in onderstaande productvergelijker. Van Dell Server tot HP Tower Server.

Refurbished / Tweedekans Server vergelijken
Deze vergelijker toont diverse Server producten. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat niet alle filters producten tonen. In de geval kun je alle filters verwijderen.

Wat is een refurbished Server?

Refurbished producten, zoals een refurbished Server, zijn net zoals refurbished toestellen al eens eerder gebruikt. Het verschil tussen ‘gewone refurbished’ en refurbished artikelen is dat voor herverkoop, refurbished artikelen eerst opgepoetst en opgeknapt worden. ‘refurbished’ is een Engelse term en betekent in het Nederlands ‘gerenoveerd’ of ‘gereviseerd’. De revisie van materialen is letterlijk het ‘nakijken en zo nodig herstellen’. De apparaten worden dus gecontroleerd en waar nodig worden meestal onderdelen vervangen. Lees meer over wat refurbished is.

Over refurbished Server en de kwaliteit

Refurbished Server – van Dell Server tot HP Tower Server

Voor veel bedrijven en organisaties die op zoek zijn naar efficiënte en betrouwbare servers, is het kopen van een refurbished server een interessante optie. Je kunt geld besparen terwijl je een kwalitatief goede server krijgt. Wij kunnen je een breed scala aan refurbished servers bieden, van Dell tot HP, van Tower tot Blade Servers.

Bij het kopen van een refurbished server moet je met een paar dingen rekening houden om de beste keuze te maken. Zorg ervoor dat je de garantie en reviews van het bedrijf controleert voordat je een keuze maakt. De meeste refurbished servers hebben een beperkte garantie, dus lees de details om er zeker van te zijn dat je volledig gedekt bent. Je moet ook klantbeoordelingen controleren om er zeker van te zijn dat de kwaliteit aan de normen voldoet.

Refurbished servers zijn er in verschillende modellen en merken, zoals Dell PowerEdge, Dell PowerVault of HP Tower Server. Neem dus de tijd om te onderzoeken naar wat voor soort server je op zoek bent en vind de juiste fit voor jouw organisatie.