Refurbished Playstation 4 kopen

Op zoek naar een refurbished Playstation 4? Bekijk en filter in onderstaande productvergelijker.

Refurbished / Tweedekans Playstation 4 vergelijken


Deze vergelijker toont diverse Playstation 4 producten. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat niet alle filters producten tonen. In de geval kun je alle filters verwijderen.

Wat is een refurbished Playstation 4?

Refurbished producten, zoals een refurbished Playstation 4, zijn net zoals refurbished toestellen al eens eerder gebruikt. Het verschil tussen ‘gewone refurbished’ en refurbished artikelen is dat voor herverkoop, refurbished artikelen eerst opgepoetst en opgeknapt worden. ‘refurbished’ is een Engelse term en betekent in het Nederlands ‘gerenoveerd’ of ‘gereviseerd’. De revisie van materialen is letterlijk het ‘nakijken en zo nodig herstellen’. De apparaten worden dus gecontroleerd en waar nodig worden meestal onderdelen vervangen. Lees meer over wat refurbished is.

Over refurbished Playstation 4 en de kwaliteit

Repurbished Playstation 4 – van Playstation 4 Slim 500GB tot PS4 Pro

Er zijn veel redenen om een refurbished Playstation 4 te kopen. Misschien zoek je een goedkoper alternatief voor de aanschaf van een gloednieuwe spelcomputer, of misschien heb je de PS4 release gemist en kom je er nu pas aan toe er een te kopen. Wat je redenen ook zijn, er zijn mooie aanbiedingen te krijgen voor refurbished PS4’s.

Als je een refurbished PS4 overweegt, is het belangrijk de garantie en recensies te controleren. Veel fabrikanten bieden beperkte garanties op gereviseerde producten, dus lees de details voor je tot aanschaf overgaat. De kwaliteit kan ook variëren, dus het loont de moeite om vóór aankoop de beoordelingen van klanten te controleren.

Met een beetje onderzoek kun je een goede koop vinden voor een hoogwaardige console die je nog vele jaren van dienst zal zijn.