Refurbished OnePlus Nord kopen

Op zoek naar een refurbished OnePlus Nord? Bekijk en filter in onderstaande productvergelijker. Van 128GB Onyx Grey tot 256GB Blue Marble.

Refurbished / Tweedekans OnePlus Nord vergelijken

Bekijk andere OnePlus toestellenDeze vergelijker toont diverse OnePlus Nord producten. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat niet alle filters producten tonen. In de geval kun je alle filters verwijderen.

Wat is een refurbished OnePlus Nord?

Refurbished producten, zoals een refurbished OnePlus Nord, zijn net zoals refurbished toestellen al eens eerder gebruikt. Het verschil tussen ‘gewone refurbished’ en refurbished artikelen is dat voor herverkoop, refurbished artikelen eerst opgepoetst en opgeknapt worden. ‘refurbished’ is een Engelse term en betekent in het Nederlands ‘gerenoveerd’ of ‘gereviseerd’. De revisie van materialen is letterlijk het ‘nakijken en zo nodig herstellen’. De apparaten worden dus gecontroleerd en waar nodig worden meestal onderdelen vervangen. Lees meer over wat refurbished is.

Over refurbished OnePlus Nord en de kwaliteit

Repurbished OnePlus Nord – van 128GB Onyx Grey tot 256GB Blue Marble

OnePlus Nord is nu verkrijgbaar in twee nieuwe kleuren: Onyx Grey en Blue Marble. De nieuwe kleuren voegen zich bij de bestaande line-up van Nord toestellen, waartoe ook de Nord N100, Nord N10 5G, en Nord N1000 behoren.

OnePlus Nord is een middenklasse smartphone die in juli 2020 werd uitgebracht. Hij heeft een 6,44 inch AMOLED beeldscherm, een Qualcomm Snapdragon 765G processor, tot 12 GB RAM, en tot 256 GB opslagruimte. Hij heeft ook een quad-camera opstelling die bestaat uit een 48-megapixel hoofdcamera, een 8-megapixel ultrawide camera, een 5-megapixel dieptesensor, en een 2-megapixel macrocamera.

De OnePlus Nord is verkrijgbaar in drie verschillende opslagvarianten: 64 GB, 128 GB, en 256 GB. De Amerikaanse (nieuw)prijzen begonnen bij ongeveer $ 399 voor het 64GB model en lopen op tot $ 499 voor het 256GB model. De kleurvarianten Blue Marble en Onyx Grey zijn alleen verkrijgbaar in de 128GB en 256GB opslagmodellen.