Refurbished Microsoft kopen

Op zoek naar een refurbished Microsoft? Bekijk en filter in onderstaande productvergelijker. Van Microsoft Surface tot Microsoft Xbox.

Refurbished / Tweedekans Microsoft vergelijken
Deze vergelijker toont diverse Microsoft producten. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat niet alle filters producten tonen. In de geval kun je alle filters verwijderen.

Wat is een refurbished Microsoft?

Refurbished producten, zoals een refurbished Microsoft, zijn net zoals refurbished toestellen al eens eerder gebruikt. Het verschil tussen ‘gewone refurbished’ en refurbished artikelen is dat voor herverkoop, refurbished artikelen eerst opgepoetst en opgeknapt worden. ‘refurbished’ is een Engelse term en betekent in het Nederlands ‘gerenoveerd’ of ‘gereviseerd’. De revisie van materialen is letterlijk het ‘nakijken en zo nodig herstellen’. De apparaten worden dus gecontroleerd en waar nodig worden meestal onderdelen vervangen. Lees meer over wat refurbished is.

Over refurbished Microsoft en de kwaliteit

Refurbished Microsoft – van Microsoft Surface tot Microsoft Xbox

Ben je op zoek naar een hightech apparaat tegen lagere kosten? Bekijk dan onze selectie van gecertificeerde refurbished Microsoft-apparaten. Van de Microsoft Surface tot de Xbox, er is iets dat past bij elk budget en elke levensstijl.

Refurbished Microsoft producten worden vaak teruggestuurd, geopend en geïnspecteerd voor kwaliteitsgarantie. Eventuele kapotte onderdelen worden vervangen en het apparaat wordt getest en schoongemaakt om het weer optimaal te laten presteren. Je kunt erop vertrouwen dat deze apparaten voldoen aan de industrienormen. Bovendien kun je ze meestal krijgen voor een fractie van de prijs van een nieuw exemplaar.

Gecertificeerde refurbished apparaten zijn ideaal voor iedereen die op zoek is naar toptechnologie voor een goede prijs. Of je nu op zoek bent naar een laptop, tablet of gameconsole, je kunt erop vertrouwen dat onze selectie van gecertificeerde tweedehands Microsoft-producten aan je verwachtingen voldoet.