Refurbished Magic Mouse kopen

Op zoek naar een refurbished Magic Mouse? Bekijk en filter in onderstaande productvergelijker. Van Magic Mouse – Black Multi-Touch Surface tot Magic Mouse 2 and older.

Refurbished / Tweedekans Magic Mouse vergelijken
Deze vergelijker toont diverse Magic Mouse producten. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat niet alle filters producten tonen. In de geval kun je alle filters verwijderen.

Wat is een refurbished Magic Mouse?

Refurbished producten, zoals een refurbished Magic Mouse, zijn net zoals refurbished toestellen al eens eerder gebruikt. Het verschil tussen ‘gewone refurbished’ en refurbished artikelen is dat voor herverkoop, refurbished artikelen eerst opgepoetst en opgeknapt worden. ‘refurbished’ is een Engelse term en betekent in het Nederlands ‘gerenoveerd’ of ‘gereviseerd’. De revisie van materialen is letterlijk het ‘nakijken en zo nodig herstellen’. De apparaten worden dus gecontroleerd en waar nodig worden meestal onderdelen vervangen. Lees meer over wat refurbished is.

Over refurbished Magic Mouse en de kwaliteit

Refurbished Magische Muis – van Magic Mouse – Black Multi-Touch Surface tot Magic Mouse 2 en ouder

Als je een fan bent van de producten van Apple en een goede deal wilt sluiten voor een product dat gereviseerd is, dan kun je een refurbished Magische Muis overwegen. Dit is niet een heel bekend product, maar dat betekent niet dat het geen goede koop kan zijn. Van de Magic Mouse – Black Multi-Touch Surface tot de Magic Mouse 2 en ouder, er zijn verschillende refurbished apparaten die je kunt overwegen. Deze zijn allemaal getest op functionaliteit en goedgekeurd door Apple. Het is ook goed om te weten dat sommige een garantie hebben, dus je kunt gerust zijn als je een refurbished product koopt.

Als je dus een Apple product wilt kopen voor een lagere prijs zonder al te veel in te leveren op kwaliteit, overweeg dan eens een refurbished Magische Muis.