Refurbished Macbook Air 2019 kopen

Op zoek naar een refurbished Macbook Air 2019? Bekijk en filter in onderstaande productvergelijker. Van i5 met 128GB tot Macbook Air met 1TB.

Refurbished / Tweedekans Macbook Air 2019 vergelijken

Bekijk andere Macbook Air laptopsDeze vergelijker toont diverse Macbook Air 2019 producten. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat niet alle filters producten tonen. In de geval kun je alle filters verwijderen.

Wat is een refurbished Macbook Air 2019?

Refurbished producten, zoals een refurbished Macbook Air 2019, zijn net zoals refurbished toestellen al eens eerder gebruikt. Het verschil tussen ‘gewone refurbished’ en refurbished artikelen is dat voor herverkoop, refurbished artikelen eerst opgepoetst en opgeknapt worden. ‘refurbished’ is een Engelse term en betekent in het Nederlands ‘gerenoveerd’ of ‘gereviseerd’. De revisie van materialen is letterlijk het ‘nakijken en zo nodig herstellen’. De apparaten worden dus gecontroleerd en waar nodig worden meestal onderdelen vervangen. Lees meer over wat refurbished is.

Over refurbished Macbook Air 2019 en de kwaliteit

Gereviseerde Macbook Air van i5 met 128 GB tot Macbook Air met 1 TB

De Macbook Air 2019 is een geweldige laptop voor iedereen die een lichtgewicht en draagbaar apparaat zoekt dat toch al zijn computerbehoeften aankan. De Macbook Air heeft een prachtig retina beeldscherm, snelle processors en een lange batterijlevensduur, waardoor hij perfect is voor zowel studenten als professionals. Bovendien is de Macbook Air met de nieuwe touch ID functie van Apple veiliger dan ooit tevoren. Of je nu aantekeningen maakt in de klas of werkt aan een presentatie voor je werk, de Macbook Air helpt je zeker om de klus te klaren.