Refurbished Kindle kopen

Op zoek naar een refurbished Kindle? Bekijk en filter in onderstaande productvergelijker. Van Kindle Paperwhite tot Kindle Oasis.

Refurbished / Tweedekans Kindle vergelijken

Bekijk ook: andere e-readers

We konden helaas geen producten vinden. Verwijder alle filters of gebruik van de zoekfunctie.

Deze vergelijker toont diverse Kindle producten. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat niet alle filters producten tonen. In de geval kun je alle filters verwijderen.

Wat is een refurbished Kindle?

Refurbished producten, zoals een refurbished Kindle, zijn net zoals refurbished toestellen al eens eerder gebruikt. Het verschil tussen ‘gewone refurbished’ en refurbished artikelen is dat voor herverkoop, refurbished artikelen eerst opgepoetst en opgeknapt worden. ‘refurbished’ is een Engelse term en betekent in het Nederlands ‘gerenoveerd’ of ‘gereviseerd’. De revisie van materialen is letterlijk het ‘nakijken en zo nodig herstellen’. De apparaten worden dus gecontroleerd en waar nodig worden meestal onderdelen vervangen. Lees meer over wat refurbished is.

Over refurbished Kindle en de kwaliteit

Een Kindle is een klein hand-held elektronisch apparaatje om boeken te lezen, dat ontwikkeld is door de online winkelier Amazon. Je kunt een Kindle nieuw kopen bij Amazon, of tweedehands op sites als eBay. Als je op zoek bent naar een koopje, kun je overwegen een ‘refurbished’ Kindle te kopen. Dit zijn apparaten die al eerder gebruikt zijn, maar door Amazon gecontroleerd zijn en (vaak) garantie krijgen.

Wat is dan het addertje onder het gras? Wel, het grootste nadeel is dat je niet zelf het model of de kleur van je Kindle kunt kiezen – het wordt het exemplaar dat op dat moment beschikbaar is. Maak je je daar echter niet al te veel zorgen over, dan kan een opgeknapte Kindle een prima manier zijn om wat geld te besparen. Kijk alleen wel goed naar de recensies voor je koopt!