Refurbished iPhone 13 Pro Max kopen

Op zoek naar een refurbished iPhone 13 Pro Max? Bekijk en filter in onderstaande productvergelijker. Van 128GB Groen tot 1TB Blauw.

Refurbished / Tweedekans iPhone 13 Pro Max vergelijken

Bekijk alle iPhone 13 modellen | andere iPhones
Deze vergelijker toont diverse iPhone 13 Pro Max producten. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat niet alle filters producten tonen. In de geval kun je alle filters verwijderen.

Wat is een refurbished iPhone 13 Pro Max?

Refurbished producten, zoals een refurbished iPhone 13 Pro Max, zijn net zoals refurbished toestellen al eens eerder gebruikt. Het verschil tussen ‘gewone refurbished’ en refurbished artikelen is dat voor herverkoop, refurbished artikelen eerst opgepoetst en opgeknapt worden. ‘refurbished’ is een Engelse term en betekent in het Nederlands ‘gerenoveerd’ of ‘gereviseerd’. De revisie van materialen is letterlijk het ‘nakijken en zo nodig herstellen’. De apparaten worden dus gecontroleerd en waar nodig worden meestal onderdelen vervangen. Lees meer over wat refurbished is.

Over refurbished iPhone 13 Pro Max en de kwaliteit

Renewished iPhone 13 Pro Max – van 128 GB Groen tot 1 TB Blauw

De iPhone 13 Pro Max is de nieuwste, grootste en krachtigste iPhone tot nu toe. Maar niet alleen de specs zijn indrukwekkend – ook het ontwerp en de camera zijn van topklasse. Als je op zoek bent naar de beste aanbiedingen voor een refurbished iPhone 13 Pro Max, zoek dan niet verder.

Er zijn een paar dingen waar je op moet letten als je een refurbished iPhone koopt. Kijk eerst naar de garantie en de recensies. Veel fabrikanten bieden beperkte garanties op gereviseerde producten, dus lees goed de kleine lettertjes. De kwaliteit kan ook variëren, dus controleer de online recensies voor je je aankoop doet.

We hopen dat je de perfecte iPhone 13 Pro Max vindt voor je behoeften.