Refurbished iPhone 13 Mini kopen

Op zoek naar een refurbished iPhone 13 Mini? Bekijk en filter in onderstaande productvergelijker. Van iPhone 13 Mini Blauw 128GB tot 512GB Groen.

Refurbished / Tweedekans iPhone 13 Mini vergelijken

Bekijk alle iPhone 13 modellen | andere iPhones
Deze vergelijker toont diverse iPhone 13 Mini producten. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat niet alle filters producten tonen. In de geval kun je alle filters verwijderen.

Wat is een refurbished iPhone 13 Mini?

Refurbished producten, zoals een refurbished iPhone 13 Mini, zijn net zoals refurbished toestellen al eens eerder gebruikt. Het verschil tussen ‘gewone refurbished’ en refurbished artikelen is dat voor herverkoop, refurbished artikelen eerst opgepoetst en opgeknapt worden. ‘refurbished’ is een Engelse term en betekent in het Nederlands ‘gerenoveerd’ of ‘gereviseerd’. De revisie van materialen is letterlijk het ‘nakijken en zo nodig herstellen’. De apparaten worden dus gecontroleerd en waar nodig worden meestal onderdelen vervangen. Lees meer over wat refurbished is.

Over refurbished iPhone 13 Mini en de kwaliteit

Renewished iPhone 13 Mini – van iPhone 13 Mini Blauw 128GB tot 512GB Groen

Ben je op zoek naar een compacte maar krachtige smartphone? Dan is de iPhone 13 mini de perfecte keuze voor jou. Dit topmodel is verkrijgbaar in verschillende kleuren en geheugengroottes. Zo kun je altijd het perfecte toestel voor je vinden.

De iPhone 13 mini is verkrijgbaar in blauw, groen, zwart en wit. Het 128 GB model is perfect voor de meeste gebruikers. Wil je meer opslagruimte, dan kun je kiezen voor het 256GB of 512GB model. Alle modellen zijn voorzien van een krachtige A14 Bionic chip.

De iPhone 13 mini is een goede keuze voor iedereen die een krachtige en toch compacte smartphone zoekt. Met een breedte van slechts 2,53 inch is het een van de kleinste iPhones op de markt.