Refurbished iMac 27 inch kopen

Op zoek naar een refurbished iMac 27 inch? Bekijk en filter in onderstaande productvergelijker. Van iMac i5 tot iMac i7.

Refurbished / Tweedekans iMac 27 inch vergelijken

We konden helaas geen producten vinden. Verwijder alle filters of gebruik van de zoekfunctie.

Deze vergelijker toont diverse iMac 27 inch producten. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat niet alle filters producten tonen. In de geval kun je alle filters verwijderen.

Wat is een refurbished iMac 27 inch?

Refurbished producten, zoals een refurbished iMac 27 inch, zijn net zoals refurbished toestellen al eens eerder gebruikt. Het verschil tussen ‘gewone refurbished’ en refurbished artikelen is dat voor herverkoop, refurbished artikelen eerst opgepoetst en opgeknapt worden. ‘refurbished’ is een Engelse term en betekent in het Nederlands ‘gerenoveerd’ of ‘gereviseerd’. De revisie van materialen is letterlijk het ‘nakijken en zo nodig herstellen’. De apparaten worden dus gecontroleerd en waar nodig worden meestal onderdelen vervangen. Lees meer over wat refurbished is.

Over refurbished iMac 27 inch en de kwaliteit

Gerenoveerde iMac 27 inch – van iMac i5 tot iMac i7

Wil je een opgeknapte Apple desktop kopen? In ons assortiment vind je verschillende soorten refurbished iMacs. Je kunt kiezen uit het 21,5 inch model of het 27 inch model. Er is ook verschil in processorsnelheid. Je kunt kiezen uit een iMac met een i5 processor of een iMac met een i7 processor. De processorsnelheid is belangrijk voor de werking van je computer. Als je veel grafisch werk of videobewerking wilt doen, raden we je aan een iMac met een i7 processor te kiezen. Deze is iets duurder, maar de investering is het waard.

De voordelen van een opgeknapte iMac

Er zijn verschillende redenen om een refurbished iMac te kiezen.Macs staan bekend om hun hoge kwaliteit en duurzaamheid. Een gebruikte iMac is daarom een goede keuze als je een betrouwbare computer zoekt. Je kunt ook een refurbished iMac kopen voor een zeer scherpe prijs. Dit maakt het een heel interessante optie als je op zoek bent naar een betaalbare Apple desktop.