Refurbished HP ZBook kopen

Op zoek naar een refurbished HP ZBook? Bekijk en filter in onderstaande productvergelijker. Van HP ZBook Firefly tot HP ZBook Fury.

Refurbished / Tweedekans HP ZBook vergelijken
Deze vergelijker toont diverse HP ZBook producten. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat niet alle filters producten tonen. In de geval kun je alle filters verwijderen.

Wat is een refurbished HP ZBook?

Refurbished producten, zoals een refurbished HP ZBook, zijn net zoals refurbished toestellen al eens eerder gebruikt. Het verschil tussen ‘gewone refurbished’ en refurbished artikelen is dat voor herverkoop, refurbished artikelen eerst opgepoetst en opgeknapt worden. ‘refurbished’ is een Engelse term en betekent in het Nederlands ‘gerenoveerd’ of ‘gereviseerd’. De revisie van materialen is letterlijk het ‘nakijken en zo nodig herstellen’. De apparaten worden dus gecontroleerd en waar nodig worden meestal onderdelen vervangen. Lees meer over wat refurbished is.

Over refurbished HP ZBook en de kwaliteit

Refurbished HP ZBook – van HP ZBook Firefly tot HP ZBook Fury

Ben je op zoek naar een notebook of tablet die krachtig genoeg is om het werk aan te kunnen? HP ZBook notebooks zijn ontworpen om hoge snelheden te bieden voor maximale productiviteit op het werk of thuis. En wat is er beter dan een geweldige deal? Refurbished HP ZBook notebooks passen daar perfect bij!

Of je nu wilt werken op de HP ZBook Firefly of wilt gaan voor de HP ZBook Fury of iets daar tussenin, deze apparaten zijn geweldige opties voor je computerbehoeften. Refurbished HP ZBook notebooks zijn voorzien van de nieuwste functies, zoals Windows 10 Pro, tot 6e generatie Intel Core i7 processor, FHD en UHD IPS beeldscherm en tot 16 GB RAM en 512 GB opslagruimte.

Als je het maximale uit je apparaat wilt halen zonder al te veel uit te geven, kijk dan niet verder dan het assortiment refurbished HP ZBook notebooks. Krijg kwaliteit, betrouwbare en krachtige prestaties voor een geweldige prijs: shop nu online voor de beste deals!