Refurbished Fitbit kopen

Op zoek naar een refurbished Fitbit? Bekijk en filter in onderstaande productvergelijker. Van Charge tot Sense.

Refurbished / Tweedekans Fitbit vergelijkenDeze vergelijker toont diverse Fitbit producten.Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat niet alle filters producten tonen. In de geval kun je alle filters verwijderen.

Wat is een refurbished Fitbit?

Refurbished producten, zoals een refurbished Fitbit, zijn net zoals refurbished toestellen al eens eerder gebruikt. Het verschil tussen ‘gewone refurbished’ en refurbished artikelen is dat voor herverkoop, refurbished artikelen eerst opgepoetst en opgeknapt worden. ‘refurbished’ is een Engelse term en betekent in het Nederlands ‘gerenoveerd’ of ‘gereviseerd’. De revisie van materialen is letterlijk het ‘nakijken en zo nodig herstellen’. De apparaten worden dus gecontroleerd en waar nodig worden meestal onderdelen vervangen. Lees meer over wat refurbished is.

Wat is een Fitbit?

Fitbit is een draagbaar apparaat dat je activiteit en slaap volgt. Het bevat een hartslagmeter, een bewegingssensor en een hoogtemeter.

Fitbit is een van de meest populaire fitnesstrackers op de markt. Maar het is ook een van de duurste. Een refurbished Fitbit kan je geld besparen zonder in te boeten aan kwaliteit of functies.

Waarom een tweedekans Fitbit?

Een tweedekans Fitbit is een geweldige manier om een product van hoge kwaliteit tegen een lagere prijs te krijgen. Deze producten zijn gebruikt en worden geleverd met garantie.

Het beste aan tweedekans Fitbits is dat ze goedkoper zijn dan nieuwe. U kunt tot 50% besparen op de prijs van uw favoriete fitnesstracker door te kiezen voor refurbished modellen.

Fitbit is een draagbaar technologiebedrijf met hoofdkantoor in San Francisco, Californië. Fitbit ontwerpt en verkoopt activity trackers, draadloze gezondheidsmonitoren en smartwatches. Fitbit is in 2007 opgericht door James Park (CEO) en Eric Friedman (CTO) met als doel mensen te helpen een gezonder en actiever leven te leiden. In februari 2015 verwierf Fitbit Pebble, een smartwatch-bedrijf, voor 40 miljoen dollar. In oktober 2016 nam Fitbit Vector Watch over. Fitbit is in 2007 opgericht door James Park (CEO) en Eric Friedman (CTO). Het paar kende elkaar al sinds ze studenten waren aan UC Berkeley.