Refurbished Asus kopen – laptops, tables & meer

Op zoek naar een refurbished Asus? Bekijk en filter in onderstaande productvergelijker. Van Asus Vivobook 15 tot Asus ZenBook Pro Duo 15.

Refurbished / Tweedekans Asus vergelijkenDeze vergelijker toont diverse Asus producten. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat niet alle filters producten tonen. In de geval kun je alle filters verwijderen.

Wat is een refurbished Asus?

Refurbished producten, zoals een refurbished Asus, zijn net zoals refurbished toestellen al eens eerder gebruikt. Het verschil tussen ‘gewone refurbished’ en refurbished artikelen is dat voor herverkoop, refurbished artikelen eerst opgepoetst en opgeknapt worden. ‘refurbished’ is een Engelse term en betekent in het Nederlands ‘gerenoveerd’ of ‘gereviseerd’. De revisie van materialen is letterlijk het ‘nakijken en zo nodig herstellen’. De apparaten worden dus gecontroleerd en waar nodig worden meestal onderdelen vervangen. Lees meer over wat refurbished is.

Over refurbished Asus en de kwaliteit

Bekijk zeker ook de recensies over opgeknapte Asus toestellen. Consumer Reports en andere sites bieden beoordelingen en reviews van zowel nieuwe als opgeknapte producten. Het bekijken van deze recensies kan je helpen een beter idee te krijgen van de kwaliteit van het product en of het de aankoop waard is.

Wat zijn de beste refurbished Asus laptops?

De beste refurbished Asus laptops variëren naargelang je behoeften. Enkele van de beste opties zijn echter de Asus Vivobook 15, de Asus ZenBook Pro Duo 15, en de Asus ROG Zephyrus S. Al deze laptops bieden geweldige prestaties en mogelijkheden, waardoor ze perfect zijn voor studenten, drukke professionals, of iedereen die een krachtige computer zoekt.