Refurbished Apple Magic Keyboard kopen

Op zoek naar een refurbished Apple Magic Keyboard? Bekijk en filter in onderstaande productvergelijker. Van Magic Keyboard met Touch ID tot Magic Keyboard met numeriek toetsenblok.

Refurbished / Tweedekans Apple Magic Keyboard vergelijken
Deze vergelijker toont diverse Apple Magic Keyboard producten. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat niet alle filters producten tonen. In de geval kun je alle filters verwijderen.

Wat is een refurbished Apple Magic Keyboard?

Refurbished producten, zoals een refurbished Apple Magic Keyboard, zijn net zoals refurbished toestellen al eens eerder gebruikt. Het verschil tussen ‘gewone refurbished’ en refurbished artikelen is dat voor herverkoop, refurbished artikelen eerst opgepoetst en opgeknapt worden. ‘refurbished’ is een Engelse term en betekent in het Nederlands ‘gerenoveerd’ of ‘gereviseerd’. De revisie van materialen is letterlijk het ‘nakijken en zo nodig herstellen’. De apparaten worden dus gecontroleerd en waar nodig worden meestal onderdelen vervangen. Lees meer over wat refurbished is.

Over refurbished Apple Magic Keyboard en de kwaliteit

Refurbished Apple Magic Keyboard – van Magic Keyboard met Touch ID tot Magic Keyboard met numeriek toetsenbord

Ben je op zoek naar een nieuw toetsenbord voor je Mac of MacBook? Het Apple Magic Keyboard is een geweldige optie, en je kunt refurbished modellen vinden voor een fractie van de prijs van een nieuw exemplaar. Hier vind je alles wat je moet weten over het Magic Keyboard, van het Magic Keyboard met Touch ID tot het Magic Keyboard met numeriek toetsenbord.

Wanneer je een refurbished Magic Keyboard overweegt, is het belangrijk om de garantie en de reviews te controleren. Veel fabrikanten bieden beperkte garanties op refurbished producten, dus lees de details voordat je koopt. De kwaliteit kan ook variëren, dus het is de moeite waard om de recensies van klanten te controleren voordat je koopt.

Met een beetje onderzoek kun je een geweldige deal vinden voor een toetsenbord van hoge kwaliteit dat je nog vele jaren van dienst zal zijn.